Background Image
hima white logo

Rezervo aventurat
me HimaTrips

Lehtë, Thjeshtë, Bukur.

Data e nisjes
Netët
Udhëtarët

2 të rritur

fb Facebook 4.7/5 - 2780 Reviews
balonaOffice
Mirë se erdhe në bord!

Në Hima Trips, ne e kuptojmë bukurinë e udhëtimit pa supriza të papritura. Opsionet tona janë të kuruara me kujdes, hotelet e zgjedhura me dorë nga agjentët tanë ekspertë të udhëtimit e bëjnë rezervimin të thjeshtë. Frymëzohuni lehtësisht sepse për ne, udhëtimi juaj është më shumë se një udhëtim; është një përvojë.

“Asnjë surprizë e fshehur – vetëm emocioni i një aventure të re.”

HimaTrips
Krijuar për të ju ofruar një Kërkim te pandërprerë të
shërbimeve të udhëtimit për Bileta + Hotel.
Lidhur me mbi 200+ furnitorë Global për të pasur
opsionet dhe cmimet më të mira.
Kur bëhet fjalë për fluturimet, ne shërbejmë si
ndërmjetësuesi juaj në menaxhimin e procesit të
rezervimit me linjën ajrore; është e rëndësishme të
theksohet se ne nuk veprojmë si përfaqësues i linjës ajrore.
Ju lutemi, Të keni parasysh se çdo produkt i zgjedhur
krijon një marrëdhënie të veçantë kontraktuale midis
jush dhe furnizuesit specifik të lidhur me atë produkt.
Kontakt
Rr.Myslym Shyri,
Kryeqzimi me Muhamet Gjolleshen
069 70 21 101
kontakt@himatravel.com
E Hene – E Shtune
Ora 08:00 – 21:00